Гуногун

Шарҳи Serta Rest 3 "Gel Memory Foam Mattress Topper

Шарҳи Serta Rest 3

Масъала: дарди сар ва пушт

Дар моҳҳои охир, ман аз дарди пӯсти рост ва пушти миёна то поён дучор шудам. Ман инро ба синну сол, доштани як кори нишаста (навиштан), чанд кило андохтан ва надоштани машқ барои равған кардани буғумҳо медонам. Ҳангоми навиштан ман дар болои доначаи кафкдори ҳуҷайра бо зичии баланд менишинам. Donut фишори коксиаро сабук мекунад, чизеро, ки ман ҳангоми ҳомиладорӣ моҳҳои зиёд омӯхтам. Ман омӯхтам, ки ҳангоми аз ҷои нишаст бархостан баданамро ба чап чапа кунам, то дарди хучам маро ба зону нарасонад. Шавқовар нест!

Аз ҷониби духтур санҷида шудани ин ҳолат аз имкон берун аст. Вақте ки ман аз ҷаҳони корпоративӣ ба нафақа баромадам, ман инчунин аз ҳуқуқи суғуртаи тиббии пардохтаи ширкат даст кашидам. Ҳамин тавр ман мекунам. Аммо, нишастан ягона мавқеи нороҳаткунандаи ман нест. Гарчанде ки ман чанде пеш як матраси нав харида будам, вале ман бо дарди пушта бедор шудам ва хучраи ростам бо ҳар як ҳаракат фарёд мезанад. Оё ба шумо гуфтан лозим аст, ки ман хуб хоб накардаам? Оҳ, ман гумон кардам, ки ман ҳамин тавр кардам. Ҳақиқат он аст, ки ман дар басти 3-соата хоб мекунам, зеро баданам маро бедор мекунад. Оҳ, ман барои як шаби хоби бефосила чӣ медодам!

Чизе кардан лозим буд. Ман наметавонам ташхиси тиббӣ ё табобатро харидорӣ кунам. Гузариш аз Advil мисли қанд барои дарунҳои ман хуб нест ва ба ҳар ҳол мушкилро ислоҳ намекунад. Хариди яке аз он матрасҳои баландсифат, ки "рақами худро доранд" низ аз имкон берун аст. Пас, нависандаи на он қадар ҷавон, аммо на он қадар солманди мубориз барои сабук кардани дард чӣ кор мекунад? Зиракӣ ҷавоб аст, эй дӯстон; ки ва тамошои коғаз барои фурӯш дар болопӯшҳои матрас.

Ҳал: Серта истироҳат

Баъзан тиҷоратӣ муфид аст. Чунин ба назар мерасад, ки ҳама чизи зери офтоб пеш аз таътил ба фурӯш меравад. Рӯзи ёдбуд яке аз он идҳост. Big Lots маҳаллии ман дар варақаи рӯзи якшанбе варақае дошт. Онҳо рекламаи "истеҳсолкунандаи машҳур" -и 3 "гел" -ро барои болини кат дар болопӯши болини матрас дар 99.99 доллари ИМА эълон карданд. Рӯзи дигар ман бо умеди ба Лотҳои Лот рафтам, ки дер нашуда будам. Албатта, онҳо захираи фаровон доштанд ва "созандаи машҳур" Серта шуд. Хуб, тир андозед, агар гӯсфандон дар телевизион аз Серта битарсанд, зеро ҷамъият дигар ниёз ба ҳисоб кардани онҳо (гӯсфандон) барои хуфтан надорад, ин сабаби он аст, ки ин духтарчаи хурд ба бренд зарба занад. Ман на танҳо харидро анҷом додам, балки худамро бо як қатор варақаҳои нав табобат кардам (бо ранги дӯстдоштаам, гарчанде ки он бо рахти хобам мувофиқат намекунад!).

Ман бо ҳаяҷон ба хона омадам, ки шояд ҳоло ман хоби хуб гирифта бошам. Ман Serta Rest 3 ”ҷарроҳии кафкдори хотираи гелро бароварда, онро дар муқоваи васлшуда ҳамроҳ кардам. Боқимондаи рӯзро бо шустани рахти хоб, аз ҷумла тасаллои худ сарф кардам. Ман воқеан интизор будам, ки вақти хоб мерафтам! Гарчанде, ки аз рӯи намуди бистари тару тозаи ман, ба ман як сандалии зина лозим аст, то ҷисми 5’2 ”-и худро болои кат ва зери болопӯшҳо бардорам!

Вижагиҳо

Ҳангоми хондани дастурҳо (бале, ман дастурҳоро хондам. Номи ман Шона, на Шон!), Ман каме дар ташвиш афтодам, ки шояд то 72 соат вақтро талаб кунад, то болопӯши матрас ба бистари ман мувофиқат кунад. Вақте ки он ҳамвор шуд ва ба бистари ман комилан мувофиқат кард, ман комилан хурсанд шудам! Худоёни тасаллӣ бешубҳа дар канори ман буданд.

Илова бар ин, вақте ки ман хондам, ки гел дар кафк сард карда шудааст ва худро ба ҳарорати бадани шумо танзим мекунад, ман хурсанд шудам. Ман ҳамчун зани пас аз климакс то ҳол аз арақи шабона ранҷ мекашам. Хуб, дарвоқеъ, шабона арақҳои зиёд ба мисли гармии шаб намераванд. Ин як сабаби дигари ман нест, ки бароҳат хобам. Барои хобам хуб хобиданам лозим аст. Ин як чизи хуби лаънатӣ аст, ки ман танҳо хоб мекунам. Бистари маликаи ман ба ман имкон медиҳад, ки ҳангоми хеле гарм шудан тарафҳоро иваз кунам - ин сабаби дигари хуб хоб накарданам низ мебошад. Ногуфта намонад, ки ин гапҳо кай ба охир мерасанд ??

Оҳ, ман гуфтанро фаромӯш кардам, ки ин маҳсулот дар ИМА истеҳсол мешавад. Роҳ бояд рафт, Серта!

Натиҷа

Ман ҳамагӣ ду шабро дар дастгоҳи нави худ сарф кардам, аммо бо натиҷаҳо маро то марг тикк мекунанд. Ман ҳар шаб танҳо як бор бедор шудам, ки ин баракат аст - ва ман тавонистам рост ба хоб баргардам. Мутаассифона, ҷисми ман ҳангоми гарм кардани хоб каме гармиро берун мекунад. Бо вуҷуди ин, ҷарроҳии кафкдори хотираи гел бо ваъдаи худ амал карда истодааст.

Шакли қуттӣ чунин мегӯяд: "дастгирӣ ва тасалло меафзояд - нуқтаҳои фишорро бартараф мекунад." Ман инро тасдиқ карда метавонам. Танҳо дар ду шаб дарди ман дар сатҳи хеле пасттар аст. Ман дигар маҷбур нестам, ки ҳангоми ба по хестам баданамро таҳрик кунам аз диван ба хотири пешгирӣ аз дард дар хуч рости ман.

Ҳоло, агар гармии шабона, ки ман то ҳол эҳсос мекунам, танҳо каси дигарро ранҷонад, ман як муштарии комилан қаноатманд мебудам. Аммо ин мушкилоти Серта нест, ҳамин тавр-не?

Агар касе аз шумо ин хобро ҳангоми хондани шумо бо ягон сабабе, ки зикр кардам, ҳис кунад, ман тавсия медиҳам, ки Serta Rest 3 ”Gel Memory Foam Mattress Topper. Ин роҳи ҳалли арзонест, ки метавонад ба мушкилоти гарон ва заиф табдил ёбад.

Кӯшиш кунед ва ором бошед. Ман кардам, ва ҳоло ман ҳангоми хоб истироҳат мекунам.

Саволҳо ва ҷавобҳо

Савол: Сарпӯши матраси ман бо 17 варақ "матои" фарогир "/ сарпӯш омад. Оё шумо яке аз рӯйпӯшҳои ҳамворатонро ба болопӯш гузоштед ва сипас сарпӯши матоъро болои он гузоштед?

Ҷавоб: Не, ман топперро ба дохили муқовае гузоштам, ки бо он омадааст. Пас аз гузоштани болопӯш ба матрас, ман дар болои он як муҳофизи матраси мувофиқ гузоштам, сипас катро тавре ки одат кардам, гузоштам (варақи насбшуда ва паси ҳамвор).

Савол: Ман Серта Rest 3 "Gel Memory Foam Mattress Topper Topper -ро ду моҳ аз сар гузаронидам ва дарди пушти ман идома дорад, оё они шумо то ҳол барои шумо кор мекунад?

Ҷавоб: Бале, он то ҳол барои ман кор мекунад. Ман сандуқи тухми минаамро дар боло дорам ва онро дар як сол як маротиба чарх мезанам (чарх мезанам). Агар шумо topper худро ҳамвор дошта бошед, кӯшиш кунед онро варақ занед, то бубинед, ки оё ин барои шумо беҳтар аст.

Савол: Ман болои сарпӯши матрас сарпӯши насбшудаи обгузар ва сипас сарпӯши хунуккунандаро илова кардам. Оё ин ҳам топерро дуруст кор мекунад? Ман аз ҳар гуна нохушиҳо метарсидам ва сарбанди худро вайрон мекунам.

Ҷавоб: Ман намефаҳмам, ки чаро бевосита дар болои матраси мавҷудбуда сарпӯши обногузар метавонад ба таъсири хунуккунии сарпӯши Серта монеъ шавад. Аммо, агар шумо кӯшиш кунед, ки бо сабаби "бадбахтӣ" ба вайрон кардани сарпӯшҳо роҳ надиҳед, сарпӯши обногузар кӯмак намекунад. Моеъҳо новобаста аз он, аз боло мегузаранд. Ҳама варақи обногузар ин аст, ки матрасро дар зери он муҳофизат кунед.

© 2013 Шауна Л Боулинг

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 13 августи 2019:

Ба монанди манбаи хуб, Серафина. Ман шодам, ки шумо чизе пайдо кардед, ки барои шумо мувофиқ аст.

Серафина Уилямс дар 13 августи 2019:

Чанде пеш ман низ дарди пушт доштам. Ҳамин вақт ман бо ин сайти "https://www.mattressguides.in" бархӯрдам, ки дар Google чизҳои олиеро мехонд. Ин сайти нав аст, аммо онҳо блогҳои хуби маҳсулоти хоб, ихтилоли хоб, илмҳои хоб ва ғайра доранд. Онҳо инчунин роҳнамои мукаммал оид ба андозаи матрас, намуд ва маълумоти бештарро дар бораи он доранд, ки ин ба ман дар гирифтани матраси беҳтарин кӯмак кард дарди пуштамро табобат кун.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 19 июли соли 2018:

Аннет, ман якчанд сол боз аз они ман буд (навашро харида, кӯҳнаро ба писарам додам). Ман низ мисли шумо дар кати андозаи малика мехобам. Бо вуҷуди ин, ман тамоми шаб ҷонибҳоро иваз мекунам, (илова бар надоштани шарики хуфтан!), Аз ин рӯ ман ҳеҷ гуна амиқ надорам.

Толори шумо чӣ қадар ғафс аст? Кафолати истеҳсолкунандаро дубора санҷед. Шояд шумо ягон маҳсулоти хато дошта бошед. Ман мехостам онро иваз кунам, агар он пас аз ин муддати кӯтоҳ нодуруст пайдо шавад. Инчунин, шумо ба кадом тараф рӯ ба рӯ ҳастед? Ҷониби сандуқи тухм ё тарафи ҳамвор? Ман тарафи сандуқи тухмро рӯ ба рӯ дорам ва бо он ҳеҷ мушкиле надоштам.

Аннет Хестом дар 18 июли соли 2018:

Ман матраси серта надорам, вале матраси гелӣ ва онро танҳо 5 моҳ доштам ва ман ягона шахсе ҳастам, ки дар болои он мехобад, бинобар ин он ҷое расидааст, ки тарафи хобидаам аз тарафи дигар пасттар аст ва худро дар болои чӯб ҳис мекунад

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 07 майи 2018:

Метавонад, манам. Ман як матраси мунтазами баҳории сандуқӣ дорам, аммо кафкдори кафкдор ҳар гуна нороҳатиро сабук мекунад.

mysleepyhead дар 6 майи соли 2018:

КАФКИ ХОТИРАВ:: ТАРАФИ ХАВОТАРИН ДАР МАТРЕСА?

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 11 октябри 2017:

Ман аз шунидани ин маъзурам, Стефани. Ҳадди аққал шумо фаҳмидед, ки чӣ боиси аллергияи шумо мегардад. Googling болопӯшҳои органикии матрасро санҷед, то бубинед, ки барои шумо алтернатива ҳаст ё не.

Stephenie Contreras 10 октябри 2017:

Ман топпери худро комилан дӯст медорам, аммо мутаассифона, пас аз 2 ҳафта фаҳмидам, ки ман ба чизе, ки бо он сохта мешавад, аллергия дорам. Ин маро ғамгин мекунад, зеро он ба дарди ман кумаки калон расонд. Ман боварӣ дорам, ки касе дорои аллергияе ба маводи он аст, ки кам аст. Танҳо мехостам инро дар ин ҷо хомӯш кунам, агар ягон каси дигар ҳам ба пӯст ва ҳам дар нафасам аллергияи шадид дошта бошад ва ман 2 ҳафтаи дигарро сарф кардам, то фаҳмидам, ки ин аллергияро чӣ гуна аст.

Маргарет Шиндел аз Массачусетс 24 майи соли 2017:

Ташаккур, Ша! Матраси мо пас аз 10+ сол хеле тирандозӣ шудааст, бинобар ин мо бояд онро ба ҳар ҳол иваз кунем. Аммо донистани он, ки кафки хотираи гел дар ҳақиқат хунук мешавад ва ин на танҳо як макри маркетингӣ аст (ки шавҳари ман чунин мешуморад). Бознигарии олӣ!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 24 майи соли 2017:

Маргарет, ман дигар арақи шабона надорам. Хушбахтона, менопауза ҳоло як хотираи на он қадар хуб аст.

Ман топери худро дӯст медорам. Ман аз дард бедор намешавам ва он ҳангоми хоб ман тасаллии хунуккуниро пешкаш мекунад. Ман тавсия медиҳам, ки пеш аз гузоштани пул барои як матраси пурмавҷ ин озмоишро санҷед ва бубинед, ки он ба шумо чӣ қадар хуб аст.

Маро нависед!

Маргарет Шиндел аз Массачусетс 23 майи соли 2017:

Ша, баррасии олӣ! Ман ва шавҳарам ҳарду дарди сутунмӯҳра дорем (ва ман ҳам дарди худамро дард мекунам) ва мо дарёфтем, ки хоб рафтан дар болои матраси кафкдори хотира фарқи азиме ба бор овардааст. Аммо мо 10-солаем ва он қадар тобовар нестем, ки он замон "мурғи баҳорӣ" буд. ;) Пас, мо дар бозор барои иваз кардани он ҳастем. Ҳангоми хаста шудан ман майл мекунам, ки хунук бошам, аз ин рӯ ман ҳатто дар ҳавои хеле гарми сарпӯшҳоям то манаҳамро дорам, аммо пас аз нисфи шаб араќ бедор мешавам. Аз ин рӯ, ман мехостам ин дафъа як матраси кафкдори хотираи гелро бисанҷам, ки он бояд хунук шавад. Ман медонам, ки ин ҷарроҳии кафкдори хотираи гел арақи шабонаи шуморо нагирифтааст (ин барои ҳар як маҳсулот фармоишест баланд аст!), Аммо ман мехостам бидонам, ки оё шумо аз шаби худ шумо шабона сардтар ҳастед Ман ин толорро истифода мекардам. Ақлҳои пурсиш мехоҳанд бидонанд - ташаккури зиёд! Интизори ҷавоби шумо. :)

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ дар моҳи марти 02, 2017:

Кай, ман розӣ. Ин сарпӯш тамоми сифатҳои хобро дар ҷаҳон то сифати хоб ба амал овард. Ин на танҳо ба пушти ман кӯмак мекунад, балки шабона гарм намешавад. Ман ҳатто як болишти салқини гел истифода мекунам. Барои ман аз гармӣ ва арақи ҳангоми хоб дида чизи нороҳаттаре нест.

Кай Армонди санаи 01 марти 2017:

Мо ҳамон сарпӯши матрасро аз Big Lots харидем ва онро дӯст медорем ... Мо ҳарду пушти бад дорем ва ин воқеан кӯмак мекунад. Худоро шукр, ки хоби шабатон хуфтааст.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ дар 27 августи 2016:

Ҷули, ман бо матрасе, ки шумо харидаед, таҷриба надорам, аз ин рӯ ягон маслиҳат дода наметавонам. Аммо, бо topper, ки ман дар ин мақола баррасӣ мекунам, ман ба шумо мегӯям, ки он шакли худро нигоҳ медорад. Ман низ танҳо мехобам ва озод ҳастам, ки тамоми рӯи бистарамро истифода барам. То он даме, ки ман ин топерро харида будам, дар хуч ва пуштам дард мекардам. Ман аз он вақт инҷониб дард мекашам. Чӣ чизи хуб дар topper аст, ки шумо метавонед тарафи ячейкаи тухм ё канори ҳамворро истифода баред. Минаҳо сандуқи тухм аст ва ман онро дӯст медорам. Ман тавсия медиҳам, ки онро санҷед. Барои сармоягузории ҳадди аққал, шумо метавонед танҳо пайдо кунед, ки мушкилоти худро ҳал кардаед.

Хули дар 26 августи 2016:

Ман то ҳол посух надодани мушкилоти худро надидаам, бинобар ин ин ҷо меравад. Ман як матраси Serta Perfect Sleeper Gel Top дорам ва аз моҳи аввали ба даст оварданам дар он чуқуриҳо дорам, ҳоло он тақрибан 8 моҳа аст. Дар сайт дар бораи Serta матрасҳо рафтед ва ҳама онҳоро бад мебинанд ва ширкат ба кафолат тоб намеорад. Ман мутмаинам, ки ман ин матрасро чаппа карда наметавонам, бинобар ин ман чизҳои наверо оғоз кардам ва баррасии шуморо дидам. Қисми гел он чизе аст, ки гулӯла ва водиҳоро дар матрас месозад ва ман боварӣ надорам, ки болои сандуқи тухм дар болои он барои кӯмак кофӣ хоҳад буд. Азбаски матраси навро гирифтам, ман бо хуч ва рости худ чунин дард мекашам ва ҳама чизро барои сабукӣ меҷӯям, аммо оё ман ҳамон чизро дар топпер мегирам ???? Ман як бистари подшоҳӣ дорам ва танҳо хоб мекунам, аз ин рӯ ман ҷойгоҳи фаровоне барои ҳаракат дар он дорам. Ман онро дар як моҳ як маротиба чарх мезадам ва дарвоқеъ фақат донистан мехоҳам, ки ман онро аз тарафи дигар гардонда метавонам, аммо эҳсос мекунам болои гел ман инро карда наметавонам. Оё касе медонад? Инчунин, ба фикри шумо, он аз ҳисоби сандуқи тухми ба болопӯш пайвастшуда кӯмак мекунад?

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 05 декабри 2015:

Дайан, то он даме, ки шарҳи Бекиро хонда будам, ман аз масъалаи заҳролудшавӣ хабар надоштам. Ман як шахси хеле "сабз" ҳастам ва кӯшиш мекунам, ки аз маводи заҳролуд дур бошам. Гуфт, ки ман аз соли 2013 инҷониб дар болои ин хоб хоб мекунам ва ҳеҷ нишонае аз заҳролудшавӣ надорам. Ман дар дохили парванда болопӯше дорам, ки илова бар он матои болопӯш дорад. Намедонам, ки даъвои Беки дуруст аст ё не. Танҳо ман медонам, ки ман акнун, вақте ки дар болои ин болопӯш хобидаам, худро беҳтар ҳис мекунам Ман бароҳат мехобам ва салқинии топпер вақте худ аз арақи шабонаи климаксӣ мегузашт, худо буд. Ман гуфтан мехоҳам, ки дору барои истеъмоли дору барои дарди сутунмӯҳра ва арақҳои шабона интихоби беҳтарест. Шумо чӣ хел?

Дайан санаи 04 декабри соли 2015:

Ҳамин тавр, ман яке аз инҳоро имшаб барои кати нави Подшоҳи худ харида будам. Мо дар бистари Маликаи худ (на ин бренд) доштем ва ман медонистам, ки мехоҳам дар болои он толор дошта бошам. Ман ҳамеша дар Big Lots харид мекунам ва онро он бегоҳ дар он ҷо мехаридам, баъд ба хона омада, муқоисаи нархҳоро кардам, то бубинам, ки он ба ҷои дигар чӣ мефурӯхт. Хондани тафсирҳоро дар Амазонк оғоз кард ва аз ҷониби яке нигарон шуд; эҳтимолан Бекки дар боло, тавре ки дар он ҳамон чиз гуфта шудааст. Ҳама тафсирҳои дигар хуб буданд. Оё ман бояд аз ин масъалаи заҳролудшавӣ нигарон бошам?

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 31 октябри 2015:

Томи, ман хеле шодам, ки ин баррасӣ барои ёфтани роҳи арзони табобати дарди пушти шумо ҷудонашаванда буд. Ташаккур барои мубодила. Шумо рӯзи маро сохтед!

Аз худатон лаззат баред ва хобатонро идома диҳед.

Томи 31 октябри 2015:

Баррасии олӣ, зеро он дар он аст! Ман онро аз қуръаҳои калон харидаам (ҳеҷ гоҳ ҳатто дар лотҳои калон пеш аз ҳа ҳа набуд) ва ман онро комилан дӯст медорам. Дар садамаи бади автомобилӣ қарор дошт ва бо хуч ва пушти ман ин қадар мушкилот дошт. Ин ба ман кӯмак мекунад, ки хоб кунам ва бо дарди аз ҳад зиёд бедор нашавам. Бознигарии шумо маро водор сохт, ки инро харидорӣ кунам ва гарчанде ки ман шубҳа доштам, ман шодам, ки кардам. Ташаккури зиёд!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 14 августи 2015:

Надин, ман ду сол боз аз они ман аст ва ҳоло ҳам вазифаи худро иҷро мекунад ва барои худ бештар аз он пардохт кардааст. Барори кор! Ман умедворам, ки ин топпер дар минтақаи шумо мавҷуд аст. Дар акси ҳол, шояд яке аз мағозаҳои онлайн интиқолро ба SA пешниҳод кунад.

Надин май аз Кейптаун, Кейпи Ғарбӣ, Африқои Ҷанубӣ дар 14 августи 2015:

Шарҳи БУЗУРГ дар бораи маҳсулот! Мо дар ҳамон вазъ ҳастем. Суғуртаи тиббӣ нест. Ман медонам, ки чӣ сабаби дарди поёни ман мегардад .... ва ман барои мубориза бо он чӣ коре мекунам, мекунам. Омӯзгори йогаи мо дар ҳамсоягӣ зиндагӣ мекунад ва ман як bouncier батут дар дохили хона. На ин ки ман ба он кофӣ зуд қадам мезанам. Вақте ки ман менависам, ё кор карда истодаам, вақти муқоваи китоб ба назарам мегузарад ва пеш аз он ки ман фаҳмам, ки ин соатҳо гузаштаанд. Ҷисми ман аз курсии компютерам ҳаракат накард, ин матраси матрас барои ман як роҳи ҳал аст, аммо агар ман ба Кейптаун ворид шавам, ин як қиссаи дигар аст. Ман каме тафтиш мекунам. Ташаккур барои мубодила.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 20 апрели 2015:

Хуш омадед, грамм!

4. грамм 20 апрели соли 2015:

Ташаккур Ман бояд онро чаппа кунам. Ташаккур

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 19 апрели 2015:

Грам, пастиҳо баланд мешаванд. Он чизҳое ҳастанд, ки шумо дурӯғ мегӯед, то стрессро дар пуштатон сабук кунед.

4. грамм дар 19 апрели 2015:

Ман дастур нагирифтам.

Оё пастхамиҳо ба боло ё поён мераванд. Дӯст доштани он. Ман тарафи ҳамворро ба боло гузоштам.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 15 марти 2015:

Ин ҷолиб аст, Беки. Ман ду сол боз дар болои худам мехобам ва ҳеҷ мушкиле надорам.

Беки 14 марти 2015:

Эҳтиёт шав. Писари мо ва дигарон, мувофиқи таҳқиқот, аз оғози истифодаи ин топперҳои гелӣ кашиш, дарди сар, дарди музмини буғумҳо ва дигар масъалаҳои саломатӣ азият мекашанд. Онҳо токсинҳое доранд, ки метавонанд зарар расонанд, зеро ҳангоми хоб нафаскашӣ карда мешаванд.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 27 феврали 2015:

Людибелл, ин душвор набуд, аммо хеле устувор ва сахт буд. Пас аз он, ки шумо онро кушоед ва дар болои матрас гузоред, он берун мешавад. Ман пешниҳод мекунам, ки иҷозат диҳед, ки онро каме дар болои бистари шумо истад, сипас дар болои он дароз кашед ва бубинед, ки чӣ гуна аст. Агар он барои шумо муносиб набошад, онро баргардонед.

Лудиебел 26 феврали 2015:

Ман навакак topper андозаи худро дар Big Lots харида будам, аммо вақте ки шавҳарам ва ман онро аз қуттӣ баровардам, он қадар сахт ва сахт буд, ки ман ба ӯ гуфтам, ки онро баргардонад ва ман онро пагоҳ бармегардонам. ..Оё вақте ки шумо онро аз қуттӣ мебароред, чунин ҳис мекунад? Оё пас аз номнавис кардани он мулоимтар мешавад? Ман дар болои матраси нави сахттарини оромии зебои истироҳатии худ 3 дюймаи кафкеи хотиравӣ дорам ва ҳар рӯз дард мекашам. Пас, оё ин ба ҳадде нарм мешавад, ки ман аз он лаззат барам ва дард накашам? Касоне, ки шумо яктоашро харидаед, лутфан шарҳ диҳед ва ба ман хабар диҳед ... ташаккур!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 23 январи соли 2015:

Саломат бошед, Жан! Ман камтар аз як сол қабл дар матраси нави худ будам, то тасмим гирифтам, ки сарпӯши Serta-ро санҷам. Боз як $ 300 + ва $ 99 барои ман бефоида буд.

Жан Миллер Адер 23 январи соли 2015:

Ман фикр мекунам, ки вай гуфт, ки матраси онҳо ҳамагӣ як сола буд ва новобаста аз он ки чӣ қадаре ки онро тоб диҳад ё зуд-зуд мехобид. Ман ҳеҷ гоҳ дар матраси аслии худ набудам - ​​ниёзе нест, зеро ман топпер дорам. Баракат бод, азизам. Ин аст боз чанд соли тасаллӣ!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 23 январи соли 2015:

Жан, ман аз шунидани фикру мулоҳизаҳои ту хеле хушҳолам. Ман қариб ду сол аст, ки сарпӯши худро аз сар мегузаронам ва маҷбур набудам, ки онро тавре ба амал орам, ки бо топперҳои анъанавии ҷавони тухм кор кунам. Ман то ҳол болиштро надидам. Манзурам дар назар аст, аммо онро чанд муддат дар фурӯш надидаам. Боре ман дар болишт фурӯшеро дидам, ки онҳо берун буданд. Маро заифмизоҷеро, ки ман мебоист чеки боронро мепурсидам!

Thanx барои фиристодани ин ба ҳамсоягони худ. Боварӣ дорам, ки онҳо мисли мо хушнуд хоҳанд шуд ва аз онҳо хоҳиш карда мешавад, ки топерро харанд. Ин албатта аз харидани як матраси нав арзонтар аст. Вақте ки мо матрасҳоро дар мағоза санҷида меронем, мо ҳиссиёти воқеӣ пайдо намекунем, ки чӣ тавр онҳо дар хоби шабона кор мекунанд.

Ман фикр мекардам, ки ҳангоми харидани матраси навам қарори хубе қабул кардам. Ман хеле хато кардам! Пас аз баровардани пул ман наметавонистам боз як матраси нав харам, пас ман сарпӯши Serta Gel Memory Foam-ро озмудам.

Писарам, ман ҳамеша шодам, ки кардам!

Жан Миллер Адер 23 январи соли 2015:

Ман пас аз ин ҳама вақт то ҳол дӯстдоштаи худро дӯст медорам. Болишт ҳам. Ман дидам, ки баъзе шикоятҳо дар бораи он, ки болишт ба қадри кофӣ калон нест. Ман минаро аз Sears онлайн харидаам ва он калон аст - ба андозаи болиштҳои Маликаи ман. Шояд онҳо дар ҳаҷмҳои гуногун меоянд. Ба ҳар ҳол, ман хушбахтам, ки хушбахт ҳастам. Ман инчунин ҳамсояи худро ба вебсайти шумо мефиристам, то вай чизҳоро тафтиш кунад. Онҳо бо "диванҳо" матрасӣ дучор меоянд.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 10 ноябри соли 2014:

Ҷейн, ман хеле шодам, ки шумо қарор додед, ки топперро барнагардонед ва шумо инро дӯст медоред.

Ман ҳанӯз болиштро озмудаам. Лотҳои калон онҳоро каме пас ба фурӯш бароварда буданд, аммо вақте ки ман ба он ҷо расидам, фурӯхта шуданд. Шояд Санта ба ман яктои онро меорад.

Ҷейн 10 ноябри соли 2014:

Ман ба ин қадар миқдори зиёди кафкҳо нигоҳ карда будам ва муқоисаи якеро бо дигаре кӯтоҳ кардан танҳо харидани онҳо ва санҷидани онҳо тақрибан ғайриимкон аст. Вақте ки Big Lots ҳама чизро дар мағозаи фурӯш 20% арзон мекард, ман онро бо хоҳиши худ харида будам. Он чанд ҳафта боз дар хонаи ман кушода буд ва ман мехостам онро баргардонам, вақте ки баррасии шуморо ёфтам. Ман фикр мекардам, ки дар муқоиса бо аксари онҳо ин қадар арзон аст, шояд ин чандон хуб набуд. Аммо баррасии шумо маро бовар кунонд, ки инро санҷида бинед ва ман хеле шодам, ки аз он кардам. Ман 3 дар хотираи кафкдори хотираи шавҳарам тақрибан 4 сол пеш гирифта будам. Ман инро барои бароҳатӣ дӯст медоштам, аммо шабона гармҳои гарм ба назар мерасиданд ва ҳис мекардам, ки ин ба онҳо омили мусоидаткунанда аст, зеро ман ҳеҷ гоҳ дар рӯз надорам. Ман умедвор будам, ки гел дар кафк метавонад онҳоро сабук кунад. Тақрибан 3 моҳ аст, ки ман инро дар бистари худ нигоҳ медорам ва аз он розӣ ҳастам. Баъзе вақтҳо ман табҳои гармро ҳис мекунам, вале фикр намекунам, ки онҳо қариб зудтар ё шадидтар бошанд. Шояд он кафки гелӣ бошад ё намунаи сандуқи тухм имкон медиҳад, ки гардиши ҳаво дар атрофи пӯсти ман беҳтар шавад, ё шояд ин танҳо як тасодуф ё вақт бошад. Ман намедонам. Хати поёни он ин аст, ки ин як чизи бузург дар толори кафки хотираи gel аст. Нарх олӣ аст, ХЕЛЕ бароҳат аст ва бӯи ноқили кафк пас аз 4-6 соати кушодани он паҳн мешавад. Агар шумо таблиғҳоро тамошо кунед, соле ду ё се маротиба Big Lots дар тамоми мағоза 20% фурӯш дорад ва шумо ҳатто метавонед дар бораи он муомилаи беҳтар аз муқаррарӣ ба даст оред. Ва ман то ҳол дар шакли олиҷаноб истифода бурдаам, топери кафкдори хотираи калонтарро ба духтари 22-солаи худ такрор кардам, зеро вай чанд сол боз дарди гармӣ надошт.

Шумо болиштро санҷидаед? Ман низ ба онҳо таваҷҷӯҳ дорам.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 27 октябри 2014:

Пеггстер, вақте ки шумо бори аввал онро аз қуттӣ мебароред, бӯй дорад, аммо зуд зуд меравад. Дар асл, ман шаби аввали хоб рафтанам ҷуз бистари тоза чизи дигаре надоштам.

Ман танҳо гуфта метавонам, ки онро зарба диҳед. Бо мағозаи худ сиёсати баргардониданро санҷед. Эҳтимол дорад, ки сарпечӣ байни шумо ва шавҳаратон воситаи хушбахтона мезанад ва шумо зарурати баргардонидани онро нахоҳед ёфт.

пеггстер дар 26 октябри 2014:

Салом, ман дар ин дақиқа дар дасти кол ҳастам, то қарор қабул кунам, ки оё ин маҳсулотро харидан мехоҳам! Ман ҳамаи тафсирҳоро хондаам ва онҳо аҷоиб садо медиҳанд! Оё ин топпер бӯй дорад? Мо танҳо бистари сахт харидем ва ин маро мекушад! Шавҳари ман инро дӯст медорад ва ман инро не. Агар ман topper гирам, вай аз он нафрат мекунад? Ман низ фибромиалгия, синдроми сёгрен ва артрити спондилит дорам. Ман ин қадар дард дорам! Духтар чӣ кор кунад ????

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 18 октябри 2014:

Мария, ту хеле хандовар ҳастӣ. Аммо, ин баррасӣ комилан самимӣ аст. Ҳоло ман якуним сол тӯпро аз сар гузарондам ва то ҳол ба суханони худ устуворам. Ин олиҷаноб. Азбаски ман онро харида будам, дарди пушт надорам.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 18 октябри 2014:

Майк, ман дар қуттиҳои тухмии кафкдор хоб мекардам ва ман бояд бо шумо розӣ шавам - онҳо тасаллӣ намедиҳанд. Аммо, ин толори кафкдори гелӣ шакл ва зичии худро нигоҳ медорад. Ман инро хеле сабук ҳис мекунам.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 18 октябри 2014:

Ман розӣ ҳастам Паула. Ман гуфта метавонам, ки Ҷон ба хоби ноз ниёз дорад. Ё дарси рафтори боодобона.

Мария Ҷордан аз Ҷефферсонвилл ПА 17 октябри 2014:

Ша,

Чӣ гуна ман инро пазмон шудам ... оё ман дар "Serta Rest 3" Gel Memory Foam Fraam Mattress "-и худ хобидаам ...?

Ҷолиб он аст, ки чӣ қадар шарҳҳои мусбат ва одамоне, ки воқеан аз ин маҳсулот баҳра бурдаанд. Шарҳи шумо шарафманд, муфассал ва самимӣ аст ... ба монанди шумо.

Шумо ҳатто тавзеҳи тоқатфарсо ва аблаҳонаро ба таври шоиста иҷро мекунед.

mckbirdbks аз Эмералд Уэллс, Танҳо дар чорроҳаи Техас, 17 октябри 2014:

Салом Ша, тавре рӯй медиҳад, ман дар ҷое кор мекардам, ки ин тухмҳоро барои сабр кардани беморони бистари беморхона сохта, суст кардани пешрафти захмҳои хоб буд. R & D исбот кард, ки онҳо дар "Пирамардҳои пурғавғо" кор намекунанд, ки дар бораи вазнҳои кафк огоҳанд ва барои таҳқиқи вебсайтҳои истеҳсолкунандагон вақт доранд, то шарҳи муштариёнро шарҳ диҳанд. Ин як қисми хурди аҳолӣ мебошад.

Сузи аз Карсон Сити 17 октябри 2014:

Ша ...... Ҷони бечора ..... ба назар чунин менамояд, ки ӯ ҳеҷ гоҳ хоби сер намебарад ва инчунин "аз тарафи хатти бистар мебарояд".

Ман ҳайронам, ки оё ӯ воқеан ба шарҳи бефоидааш ишорае дошта бошад? Ягона нуқтаи аён ин аст, ки ӯ нисбат ба дағалӣ ва ҷолиб аст. Чунин сарфи беҳудаи вақт.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 17 октябри 2014:

Ҷон, ҳангоми хондани ин чиз ман мебинам, ки дар он ҷо ман ҷаҳони корпоративиро тарк кардаам. Ман барои айбдоркунии пешинаам бо ин муносибат маъзарат мехоҳам. Бо вуҷуди ин, ман боқимондаи далели худро нигоҳ медорам.

Рости гап, ман мехостам, ки Серта дар робита ба ин вазифа бо ман тамос гирад ва ба ман кори хаттӣ пешниҳод кунад. Аммо, ин рух надодааст ва боз ҳам - аз ин сабаб ман ин баррасиро навиштам.

Чаро шумо сайти худро оғоз намекунед, ки дар он шумо метавонед рентгенҳо ва айбномаҳои худро ҷойгир кунед? Шояд шумо худро беҳтар ҳис мекунед ва беҳтараш бо тамоми ҷаҳон ва худатон муошират кунед.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 17 октябри 2014:

Ҷон, агар ба ман Серта пул диҳад, ин баррасӣ дар сайти онҳо хоҳад буд. Шумо онро дар сайти Big Lots низ нахоҳед ёфт. Ин баррасии ростқавлона аз ҷониби касе, ки ислоҳи арзон барои дарди пуштро ёфтааст. Аҳамият диҳед, ки ман ба ҳарду сайт пайванд надорам.

Ман маҷбур шудам ин тафсирро бинависам, зеро он ба зиндагии ман таъсири мусбат расонд.

Садафҳои тухм "хуша" нестанд. Узр мехоҳам, ки ҷисми шумо ба онҳо муносибати манфӣ мекунад.

Шарҳи шумо дар бораи тарк кардани ман аз ҷаҳони корпоративӣ ба ман мегӯяд, ки шумо баъзе дигар навиштаҳои маро хондаед. Ин албатта он тарафи ҳаёти маро ошкор намекунад.

Бубахшед, ки шумо ин қадар талхед ва эҳсос мекунед, ки дуди худро ба дигарон зарб занед. На ҳама аз маҳсулоти харидкардаашон хурсанд мешаванд. Ҳангоми матарошӣ ҳар субҳ дудро дар оина тарконед.

Шояд шумо бояд шарҳи манфии худро дар сайти Серта гузоред ва маро ба иродаи бад муттаҳам накунед. Ин баррасии ман дар асоси таҷрибаи ҷуброннашудаи ман мебошад.

Ба он монанд ё онро пора кунед. Агар шумо онро пора кунед, онро дар ҷое ки он каме кашиш пайдо мекунад, иҷро кунед.

Ҷон Буртен дар 17 октябри 2014:

Ин ширкат ба шумо чӣ қадар пардохт кард, зеро шумо ҳатто ин POS-ро дар сайти худии Serta пайдо карда наметавонед. Ин чӣ гуна аст? Ман яке аз инҳоро харидам ва онро чаппа кардам, то хушаҳои беақлро пешгирӣ кунам. Шумо ҳатто наметавонед вазни кафкро фаҳмед ва на хоб мисли вебсайти мурда ҳатто онро зикр намекунад. Ба гумони ман, аз тарки ҷаҳони корпоративӣ даромади каме иловагӣ лозим аст.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 13 октябри 2014:

Ҷони пӯсти тухм боло меравад, Ҷани. Агар шумо онро харидед, шумо онро дӯст медоред!

ҷани 13 октябри 2014:

ман медонам, ки ин як саволи девона аст, аммо оё паҳлӯи ҳамвор боло меравад ё тарафи пӯсти тухм?

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 25 сентябри 2014:

Донна, мебахшед, дар бораи садамаи шумо. Ман умедворам, ки ин topper кӯмак мекунад. Баргардед ва ба ман хабар диҳед!

Донна 24 сентябри соли 2014:

Пас аз бархӯрди ғалтак чанд ашк пеш ман фаҳмидам, ки бемории дисератсионии диск дорам. Баъзе ҳафтаҳо хубанд, баъзеҳо на он қадар зиёд. Дар тӯли як ҳафтаи бад, ман пас аз он ки соатҳои зиёдеро дар ҷустуҷӯи сарояндаи беҳтарин дар интернет гузаронидам, бо баррасии шумо рӯ ба рӯ шудам ва имрӯз ман худро ба даст гирифтам. Big Lots тақрибан 2 микс аз хонаи ман аст ва онҳо як андозаи андозаи боқӣ доштанд - ин аз они ман буд !!! Андозаи подшоҳ $ 119,00 аст - то ҳол аз он чизе, ки ман дар интернет пайдо кардам, арзонтар аст. Ман онро танҳо баровардам ва дар болои кат гузоштам - хеле мувофиқ аст ва ман ҳангоми навиштан сарпӯши замимаро дар ҷомашӯӣ дорам. Умедворам, ки ин ба дарди поёни ман ва хуч кӯмак мекунад. Ташаккур барои баррасии шумо!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 11 августи 2014:

Ами, ман дар коғази дирӯзаи Big Lots дидам, ки як болишти Serta Gel Memory Foam дар фурӯш аст. Ман фақат рафта метавонам якеро бигирам. Хуб мебуд, ки ҳангоми хоб дар болои ин болопӯши олӣ болини салқин дошта бошам.

Ами 10 августи 2014:

Пас аз он ки ман имрӯз ин толерро аз Big Lots харида будам, ба назарам омад (Маро лотҳои калонро дӯст доред !!) танҳо аз рӯи шавқ ва дидани он ки бо мурури замон он чӣ қадар нигоҳ дошт. Ман шодам, ки аз они шумо ҳоло ҳам хуб ҳамчун нав аст !! Ба сӯи шабҳои зиёди эҳсосот, ки гӯё дар меҳмонхонаи олидараҷа хобидаам, менигарам :)

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 26 июли соли 2014:

Хуш омадед, Эшли. Ман мехоҳам, ки он шакли худро нигоҳ дорад. Ман зиёда аз як сол боз аз они ман аст ва дар топпер ягон тан нест. Ман инчунин дӯст медорам, ки ин сард аст. Ҳеҷ чизи бадтар аз гармӣ дар вақти хоб кардан вуҷуд надорад.

Ман хеле шодам, ки шумо топпери худро дӯст доред! Чӣ гуна ислоҳи осон ва арзон ба матраси нороҳат, ҳа?

Эшли дар 26 июли соли 2014:

Ин топпер аҷиб аст !! Он мисли як матраси комилан нав эҳсос мешавад! Кафки хотира ба бадани шумо комилан шакл мегирад, аммо он қадар мулоим нест. Ман ошиқи инам! Бешубҳа ба маблағи пул! Ташаккур барои пешниҳодҳо!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 25 июли соли 2014:

Эшой, ман албатта умедворам, ки ақли ту шаби гузашта хуб хуфтааст, на дастонат! Лутфан бозгардед ва ба ман хабар диҳед, ки ин топпер барои шумо чӣ кор мекунад. Ман худамро дӯст медорам. Ин беҳтарин $ 99 аст, ки ман то ҳол сарф кардам!

Эшой дар 24 июли соли 2014:

Танҳо ин толори матрасро аз Big Lots харидед! Аз хондани ин бисёр тафсирҳои хуб ба ҳаяҷон омадааст. Матраси ҳозираи ман чунон сахт аст, ки ҳангоми паҳлӯям дастонам хоб меравад. Ман онро имшаб истифода хоҳам бурд ва баррасиро пайгирӣ хоҳам кард. Ташаккур барои пешниҳодҳо! Ин интихоби якеро хеле осон кард!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 16 июли соли 2014:

Дрю, ин беҳтарин сарпӯши матрас аст, ки ман ҳам кӯшиш кардам. Ман дар гузашта қуттиҳои тухмро истифода мекардам ва онҳо дар ҳақиқат барои ман коре накарданд. Ман инро дӯст медорам. Дуруст мегӯед - ин арзиши бузург аст. Ман шодам, ки он барои шумо хуб кор мекунад.

Дрю дар 16 июли соли 2014:

Оё ин болопӯш дар болои матраси кафкдор тақрибан як моҳ буд ва ин хеле хуб буд. Пеш аз он ки аз 1 дюйм то 4 дюйм дошта бошам, ҳадди аққал 4 допперҳои матрас доштам. Ин матрас 3 дюйм танҳо бо зичии мувофиқи кафк барои эҳтиёҷоти ман дуруст аст. Ман худро чунин ҳис мекунам, ки гӯё ман бо ин толори кафк шино мекунам ва нуқтаҳои фишор надорам. Пуштӣ дар субҳ худро хуб ҳис мекунад. Дар маҷмӯъ арзиши олӣ ва дар Big Lot minr гирифтааст. Ташаккур барои оғози ин блог.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 22 июни 2014:

Thanx Justafriend. Ман дигар арақи шабона намегирам. На дурахшони гарм. Фикр мекунам, ки ман тамоми давраи давраи менопаузаро тай кардаам. Худоро шукр!

Justafriend дар 22 июни соли 2014:

Барои арақи шабона решаи macca кӯшиш кунед. Агар у дар назди у ё ягон мағозаи дигари хӯроквории саломатӣ тамоми хӯрок ё чизи заминӣ дошта бошад, онҳо онро дар он ҷо доранд. Хокаи решаи тозаи маккаро гиред, шумо танҳо як қошуқ истифода кунед ё онро дар афшура омехта кунед. Арақҳои шабона рафтанд. Хеле арзон

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 31 майи соли 2014:

Ҷо, ин барои ман кор кард. Topper андозаи малика дар Big Lots $ 99.99 аст. Ин ба маблағи нархи хуб аст. Ман дар ягон ҷои дигар арзонтарашро надидаам. Онро зарба диҳед.

Ҷо аз шимоли Майами Фл 30 майи соли 2014:

Вақтҳои охир пушти ман маро дар болои матрас мекушад. Топер метавонад барои дар хоб нигоҳ доштани шаб ба ман муфид бошад.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ 19 майи 2014:

Жан, ман хеле шодам, ки ин барои ту кор мекунад. Ман сабукии фавриро ёфтам. Гарчанде ки шаб ҳам дар хоб душворӣ кашидам. Ман то ҳол 8 соати пурра бе бедор хобам намебарояд, аммо ман тақрибан 4 меравам, ки ин аз пештара беҳтар аст!

Жан Миллер Адер дар 18 майи соли 2014:

Мебинам, ки 5 ҳафта аст, ки ман гели болопӯшро гузошта, дигарашро гирифтаам. Ман дигар ба сандуқи зинапоя ниёз надорам, ки ба болои кат равам, ман танҳо дар пои ангуштони худ меистам. Хабари калон ин аст, ки дар як ҳафтаи охир ман шабона хоб мекардам, ба ҳисоби миёна 5-6 соат мегуфтам. Пештар ман ба ҳисоби миёна ҳар 2 соат бедор будам. Ман хушбахт, хушбахт, хушбахт ҳастам. Ташаккур барои баррасии шумо, ки маро фиристод, то инро ёбам. Btw, topper дигар, якеи нодуруст, ғелонда ва дар таҳхона пӯшонида шудааст. Ҳамсоя инро намехост. Касоне аз шумо, ки катҳои нав ё топпингҳои нав доранд: ба онҳо чанд ҳафта вақт диҳед, то одат кунанд. Барои баъзеҳо тасаллӣ фавран аст ва барои дигарон чанд ҳафта лозим аст. Ман тасаллиро фавран ҳис кардам, аммо дароз кардани хоб чанд ҳафта тӯл кашид. Оҳ, гурба ҳам то ҳол шодмон аст. Вай ҷойҳои зиёдеро интихоб мекунад, ки аз мастӣ бубинад ва то ҳол аз ҷониби ман молида ва навозиш карда шавад, бинобар ин, вай инро ҳам сарангушт мекунад. :-)

Шауна Л Боулинг (муаллиф) аз Флоридаи Марказӣ дар моҳи апрели соли 2014:

Жан, ман аз ту ва гурбаат хурсанд шудам! Ман низ худамро дӯст медорам. Шумо хеле хуш омадед. Ман шодам, ки тавонистам кӯмак кунам. Ман медонам, ки ман пеш аз харидани чизе ҳамеша тафсири истеъмолкунандагонро месанҷам ва афзал медорам, ки тафсирҳоро аз сайти истеҳсолкунанда хонам. Таҳлилҳои воқеии одамони воқеӣ (бе пул) ин чизҳо дар китоби ман мебошанд.

Жан Миллер Адер дар санаи 08 апрели соли 2014:

Ман ниҳоят кафки 4-дюймаи Serta-ро аз ҷойгаҳи худ гирифтам ва болопӯшаки гелро гузоштам. Оҳ, чӣ фарқият! Ман инро дӯст медорам! Гурбаи ман инро дӯст медорад! We sort of fight for our spots since there is so much more room than the couch we'd been sleeping on. Thank you SO MUCH for your review. I'd have never tried this gel topper if I hadn't read it and the comments. My body thanks you. I would have never guessed there would be such a difference.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on April 06, 2014:

It doesn't feel bumpy, mugsylover. You can feel the texture, but it's actually rather soothing. You can feel it when you rub your hands over it, but not with your back. I don't know if I'm properly conveying what I'm trying to say or not. The texture is not distracting in the least. I love mine!

mugsylover on April 05, 2014:

I am concerned about the topper feeling "bumpy". Can you tell me about that?

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on March 28, 2014:

Don, I'm so happy the topper is working for you. Now if only Serta would happen upon this review and send me a commission for the sales they've received as the result. LOL :-)

Seriously, it's a very good product and lives up to its claims. Thanks for taking the time to tell us your story!

Don Grayson on March 28, 2014:

Last night was my first night sleeping on a Serta-rest topper. Used it on a foldout bed. I was very happy with the difference. At 225# I ad no shoulder pain. Like I said, last night was my only basis.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on March 26, 2014:

TheDen, your story is a wonderful testament to the value of this product. There's nothing worse than not getting a restful sleep. Well, expect for waking up in pain that is. I'm so glad this product worked for you.

I can relate to the leg thing; I used to do the same thing. I have to be cool and comfortable when I sleep and this topper provides both.

I'm so happy you can now sleep comfortably. Урат!

THEDEN on March 25, 2014:

Follow up. I slept on it last night and must say that it was the best choice ever! I let it sit out for about 6 hours, but couldn't wait to try it out. The instructions says that its ok to use it after it opens up, but it does have a synthetic smell. It really did not bother me, and after I got home today, I hardly notice it. I put it in a room with a small space heater to speed up the process, and the next day used my air purifier to try to get as much of the smell out. I slept like a baby! I had a spinal chord injury and could not get comfortable in my bed. I spent $1,000 on a pillow top mattress, but it was too firm. I had a cotton topper on it before, but after 2 washes the seams tore and had to throw it out. With just the mattress, I could not lay on my back, or either side for too long without having pain. I am a side sleeper. After putting the Serta to the test I noticed, that I was comfortable without pain on either side, and actually fell asleep on my back. I also normally have to sleep with one leg out, because I get hot. This pad actually kept me cool! I woke up at 6 in the morning feeling completely refreshed. I normally sleep until 8:30 and have trouble getting up due to the tossing and turning. I highly recommend anyone with pain, tossing, or sleep problems to give this a shot. At $99.00 at Big Lots was worth every penny. Thank you again bravewarrior for the recommendation and review!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on March 25, 2014:

Good for you, theden! Big Lots carries this topper all the time. I haven't seen them raise the price since I bought mine almost a year ago. It has definitely given me better quality sleep and eased my back pain tremendously.

THEDEN on March 24, 2014:

Thank you so much for posting. I saved a bunch by going to Big Lots today to purchase mine! $99.00 plus tax. I almost bought this online for $150.00 plus tax. I know it will help my back:-)

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on March 18, 2014:

Peg, it's much cheaper than buying a new mattress. Actually, I did buy a new mattress, but test riding it in a store doesn't let you know how it feels when you spend 8 hours on it. This topper is awesome. I recommend the cool gel as mentioned in this article. If you like a cool bed when you sleep, this one's the answer.

Peg Cole from Northeast of Dallas, Texas on March 18, 2014:

Thanks for the run down on this memory top mattress. We've debated about getting memory foam or trying something else, soon. Good to hear about your experience.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on February 19, 2014:

Jean, I'm sorry to hear about your physical disabilities. Would your husband not be understanding of your needs? You can return the one you bought online and get a refund. Why wouldn't your husband go to the local store and get what you need?

Big Lots stores are way much smaller than Wal-Mart. If your husband won't help you, do you have a friend who will?

Jean Miller Ader on February 19, 2014:

We have a Big Lots not far from here, but I'm disabled and I don't want my husband to know I've bought another one. It's easier on my body and my nerves to pay a bit more to have it delivered so I can hide it until he's out of the house. I don't know how large the Big Lots stores are, but my back and other body parts are too bad to walk very far. Wal-Mart? Forget it. Grocery store? I pay for those trips for days. I use the shopping carts for walkers. :-) I did take a nap on the bed today - test run for the first time. So far, so good. I had to lie down with the top of my back and scootch my body up pressing my feet against the dresser. I need to wear slick nylon-type jammies, I guess, to make it easier to get in.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on February 18, 2014:

Jean, I sure hope you neighbors take the topper you bought by mistake. Do you not have a Big Lots store near you? They have the one I reviewed here in stock all the time. I've yet to see them raise the price.

At 5'10" you need a step stool to get into bed? My, you just may be the modern day Princess and the Pea! :-)

Jean Miller Ader on February 18, 2014:

Shauna, I know it's a topper that goes on the mattress. Luckily for me, the bed frame arrived first, then the mattress and box spring, then the I put the topper on. Unfortunately, I ordered the wrong topper. The one I have is just foam, not gel. I took the easy way out and ordered the gel one from Amazon today and paid more for it just so I'd have it and have it delivered. Maybe my neighbor will take the old one since I haven't even slept on it yet and they just got new beds. You should see my bed. I had to order a step stool to get onto it. I measured, and it is 34" high to get onto the bed. The bottom of my butt doesn't reach that high, even though I'm 5'10" - or used to be. I even ordered the low profile box spring. I'd need stilts if I'd gotten the regular box spring. Anyway, I now have the softest pillowtop Sealy bed they make (an 8) and should be getting the gel topper Thursday and be happy, happy, happy. THANK YOU!! (Oh, I never did hear from Big Lots.)

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on February 12, 2014:

Jean, this is not a mattress. It's a topper that fits on top of your existing mattress. I've seen Big Lots commercials for the Presidents' Day promotion. I've seen the topper that I review in this article for the same price repeatedly: $99 for a 3" queen size topper - and they are in stock. You'll have to go to your nearest Big Lots if you want to purchase the topper in addition to the mattress (from what you're telling me).

I don't want you to be confused between the mattress and the topper. They are two different sleep choices. I chose the topper because I'd already bought a new mattress (not a Serta) and I was attracted to the cooling quality. I made a good decision in buying the topper.

Thank you for sending this link to your friends. Please also send them my response to your comment. I don't want the topper to be confused with a mattress. It's an enhancement (that works great to alleviate back pain) but it is not a replacement for a mattress.

Jean Miller Ader on February 12, 2014:

Big Lots has a sale Feb 17th and 18th of Serta Mattresses. They show the topper online, but it says you have to buy it in store instead of on their website. I just wrote to ask if they'll have any toppers. My new bed will be here Monday, and just in case I want the topper to add. I've sent your link to several friends who are considering new mattresses or complaining of back pain and their beds. Thank you so much for your review and comments! I'm thrilled to be getting off the sofa.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on January 16, 2014:

Dr. Taylor, you won't regret it! By all means, go to Big Lots; you'll save a lot of money.

Folake Taylor, MD. 16 январи соли 2014:

OK. Was about to purchase a similar one from Overstock.com. Might just drive to Big Lots and get this one. I have back and hip pain as well. Ташаккур

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on January 07, 2014:

WiccanSage, your bed sounds awesome. Is the gel topper one that stays cool? I love that feature in mine. I can't stand being hot while I sleep. When I bought the topper I was still suffering night sweats so it was a great relief to have something cool against my skin. I agree with you - foam is the way to go.

Thanx for your feedback. I'm sure your comment will help all who suffer from back pain and read this review.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on January 07, 2014:

Ben, I would imagine the entire mattress would be awesome on the back. Especially if it holds up as well as the topper. If you buy one, come back and let me know how it worked for you.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on January 07, 2014:

Rebecca, my mattress was doing me more harm than good and it's not even 2 years old. I'd wake up so achy every morning. A hot shower helped but only temporarily. The topper has done the trick and saved me a lot of money in the long run.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on January 07, 2014:

Nell, I don't know if Serta is available in the UK. I would imagine it is. If you can find the item reviewed in this post, you won't be sorry. It really has made a difference with me. No more pain!

Маккензи Сейдж Райт on January 07, 2014:

I got a memory foam bed with gel topper-- it was like 'where have you been all my life?" I love it. The gel foam works pretty well, and the bed is so comfortable. I think the trick is the density & the thickness-- you have to get pretty high density and I was told to get one at least 12 inches thick (mine is 15 inches), but it is awesome. I was getting so sick of spring mattresses giving out... I've had mine now for about 8 months and love it. It wasn't a serta but I highly recommend the foam.

Бен Золтак from Lake Mills, Jefferson County, Wisconsin USA on January 06, 2014:

Very interesting, I just don't see the topper doing the trick for me. I would like the whole mattress, which I see on one of your ads, they are a little less costly than I thought!

Great review!

Бен

Ребекка Мили from Northeastern Georgia, USA on January 06, 2014:

This is a terrific and valuable product review. So many people have back problems it seems. The answer could surely lie in their mattress. Ташаккур!

Нелл Роза from England on January 06, 2014:

That's great! thanks for pointing me in the right direction, and yes my pain is similar to yours! right hip and lower back! I will definitely get one of these, I just looked at your amazon one, but its as you said in america, so i will have to look for the equivalent over here, but brilliant! овоз доданд ва мубодила карданд! нел

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on December 27, 2013:

You did it right. Crates go up. Did yours come with a zipper enclosure to put over the pad? I'm so glad you like it. I love mine and it hasn't lost its shape at all. Maybe Serta will hire us as official spokespeople. :-)

Laurie on December 27, 2013:

I purchased it yesterday afternoon and slept on it last night. LOVE IT!!! I put the crates up. Is that the proper way to have it, or should they be down?

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on December 26, 2013:

Laurie, I got my queen size topper at Big Lots for $99 also. I love it. I no longer awaken with back pain, nor do I have pain thru the day. It really was a good investment. I highly recommend it and no one has this topper for a lower price than Big Lots, from what I've seen.

Please come back and let me know how you feel after sleeping on the 3" Serta topper.

Laurie on December 26, 2013:

Thank you for your review. Big Lots in my city has this topper for $99 (Queen). I'm going purchase mine this afternoon. My mattress, although only 1 1/2 years old, hurts various pressure points. I'm hoping this topper will do the trick without me having to purchase another mattress.

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on October 31, 2013:

Leah, put the egg crate side up. You'll love this topper. It's the best purchase I've ever made. I haven't had back pain since I bought it. It maintains its shape beautifully. I've been sleeping on it for 6 months now and it is the same as when I first put it on the bed - no body dents or misshaping. The best part is, it's cool. There's nothing worse than being hot while trying to sleep!

If yours came with a case, be sure to use it. It's really pretty easy to get the topper inside. I was able to do it myself.

I'm glad you found this review useful. Enjoy your new topper!

Leah on October 30, 2013:

First off, thank you for posting your review! I just purchased one today and was excited to see such a positive review! This might be a silly question but when putting the topper into its shell should I have the flat side up or the egg crate like grooves? Or wont it matter either way? Any input would be vey helpful :) thanks!

Шауна Л Боулинг (муаллиф) from Central Florida on October 23, 2013:

Jewels you are very wrong in your statement. I have no problem rolling around on this mattress topper. It does not sink at all. You don't know what you're talking about and your insinuation is not appreciated.

Jewels on October 22, 2013:

This bed is the anti-sex bed! Very comfortable but once you are in it you cannot move at it feels like you have been sucked in by quick sand it is literally hard to even roll onto your side or get out of bed makes you feel like you weigh 500 pounds and there is no way you can move in any direction for any hanky Panky so if you are lonely and have back or hip pain this bed is perfect for you


Видеоро тамошо кунед: Mattress Buying Guide: Foams and Gels Explained (Сентябр 2021).